SE VORES PRISER

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet – at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SE VORES PRISER

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet – at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

Priser på Googleoptimering

Vores prispolitik er en stor fordel for vores kunder, og den er ikke som den dominerende prispolitik indenfor branchen:

Når vi laver Googleoptimeringaftaler vi altid et beløb, som dækker alt i projektet, og der skal kun betales det beløb, som er aftalt for det samlede projekt.

Vi tilbyder også et mindre månedligt abonnement, som prismæssigt er meget konkurrencedygtigt. På længere sigt betyder det, at der er tale om billig Googleoptimering/SEO.

Kommer der f.eks. nye forretningsområder hos kunden, kan der naturligvis laves en ny aftale om supplerende Googleoptimering. Det kan også forekomme, at man efter en vellykket optimering, efterfølgende vil investere i yderligere søgeoptimering/SEO. Den konkrete pris på et projekt afhænger af flere parametre, f.eks. antallet af sider, der skal optimeres, antal søgeord, der skal optimeres m.v.

De fleste optimeringer ligger i et prisleje mellem 9.000-kr. til 19.500-kr. excl. moms. Det er en pris, som over tid, er en rigtig god investering. Ja, for mange af vores kunder er det den suverænt bedste markedsføringsinvestering, de har gjort. Hvis man har fået lavet en effektiv søgeoptimering/SEO og er kommet på side 1 på Google, får man henvendelser fra Internettet, og ofte mange henvendelser-, også fra helt nye kundeemner-, og det er en meget omkostnings-let måde at få nye kunder på. Kontakt SemSeo.dk for at høre nærmere om priser for effektiv søgeoptimering/SEO.

 

KONTAKTINFO:

SemSeo.dk

Niels Brocks Gade 8,  1. sal

8900 Randers C.

t:  5177 1125

e: info@semseo.dk

 

Partner med DanDomain

 som specialist i

SEO/Google optimering.

www.dandomain.dk

Rådgiver for:

Erhverv Randers

som specialist i SEO/

Google optimering.

 

Kontakt Indehaver:

Jack P. Quist Frandsen

t:   5177 1125

Specialer: SEO/Marketing.

Cand. merc. i marketing

Master of Science.

Master of Business Admin.

Master of Economics.