SemSeo.dk
Vil du ligge på side 1 på google?

 

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

Rådgivning

Rådgivning er en vigtig del af en SEO-proces.

Der findes et utal af leverandører indenfor SEO, som gør det til et marked, hvor virksomheder ofte er meget skeptiske. Det er jo naturligvis med god grund, når der jævnligt er SEO-leverandører, som henvender sig og påstår, at de kan få virksomheden frem på side 1 på Google. Det er kun nogle ganske få virksomheder i Danmark, som har kompetencerne til det.

Desuden er der mange SEO-leverandører, som benytter sig af, at virksomhedens beslutningstagere ofte ikke har mulighed for, at kontrollere kvaliteten af den udførte søgeoptimering.

Når så fakturaen er betalt, kan det være svært at få rettet op på en søgeoptimering, som måske er lavet på kort tid af en leverandør, som alligevel ikke er rigtig specialist på området.

En vigtig del af rådgivningen er at fortælle virksomheden, hvad der er mest optimalt for virksomheden over sigt. F.eks. kan det være nødvendigt indledningsvis, at lave en lille tilpasning af den konkrete hjemmeside, for derefter at udføre den egentlige SEO. Hvis virksomheden er villig til at lave en mindre tilpasning af sitet, bliver den efterfølgende optimering mere effektiv. Her er det SEO-leverandørens opgave at vurdere det mest økonomiske niveau for tilpasningen af hjemmesiden. 

 

KONTAKTINFO:

SemSeo.dk

Park Boulevarden 31

8920 Randers NV.

t:  5177 1125

e: info@semseo.dk

 

Partner med DanDomain

 som specialist i

SEO/Google optimering.

www.dandomain.dk

Rådgiver for:

Erhverv Randers

som specialist i SEO/

Google optimering.

 

Kontakt Indehaver:

Jack P. Quist Frandsen

t:   5177 1125

Specialer: SEO/Marketing.

Cand. merc. i marketing

Master of Science.

Master of Business Admin.

Master of Economics.