SemSeo.dk
Vil du ligge på side 1 på google?

 

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

Strategi

Optimal søgeoptimering/SEO

For at opnå de bedste placeringer på Google, er det ofte nødvendigt at fastlægge en strategi for det forestående arbejde med søgeoptimering.

I de fleste tilfælde er det muligt at lave en søgeoptimering/SEO, som er så vellykket, at virksomheden kommer frem på Nettet som ønsket. I nogle tilfælde kan det dog være nødvendigt, at oprette nogle nye undersider på et site, for gennem disse sider at lave målrettet søgeoptimering på udvalgte søgeord og søgekombinationer. I forbindelse med f.eks. deltagelse i store og betydningsfulde messer, kan det også være nødvendigt at fastllægge en strategi, således at man bliver fundet på Google m.v. på søgninger, som er specielt relevante for den konkrete messe.

Betydningen af søgeoptimering/SEO undervurderes ofte af virksomhederne, da man ofte ikke er klar over, at en stor del af de henvendeler man får, er fordi man bliver fundet på Nettet. I det øjeblik et site går ned, kan man dog i langt de fleste virksomheder hurtigt mærke en larmende stilhed.

Bliver man fundet på Nettet, og har man samtidigt et site, som kommunikerer optimalt til målgrupperne, har man nået et meget vigtigt skridt i virksomhedens stræben efter en effektiv salgs- og markedsføringskanal.

 

KONTAKTINFO:

SemSeo.dk

Park Boulevarden 31

8920 Randers NV.

t:  5177 1125

e: info@semseo.dk

 

Partner med DanDomain

 som specialist i

SEO/Google optimering.

www.dandomain.dk

Rådgiver for:

Erhverv Randers

som specialist i SEO/

Google optimering.

 

Kontakt Indehaver:

Jack P. Quist Frandsen

t:   5177 1125

Specialer: SEO/Marketing.

Cand. merc. i marketing

Master of Science.

Master of Business Admin.

Master of Economics.