YDELSER
Vil du ligge på side 1 på google?

 

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SEO Analyser

En forudsætning for en vellykket søgeoptimering er et grundigt forarbejde:

Først skal det fastlægges hvilke søgeord, som er de vigtigste i en søgeoptimering. Her vil det ofte være et samspil mellem virksomheden og SEO-leverandøren, som er den mest effektive metode. Mange års erfaring med Googleoptimering er ofte en helt afgørende forudsætning for at kunne foretage det mest optimale udvalg af søgeord. F.eks. kan den meget erfarne ekspert oftes vurdere, hvor meget optimering, der skal til for at få et søgeord ind på side 1. Det er en helt afgørende kompetence, som ingen analyseværktøjer kan erstatte. Den meget erfarne ekspert ved således også, hvordan der skal prioriteres i selve optimeringesarbejdet, og det er helt afgørende for effekten af optimeringen.

I virksomheden er der naturligvis oftes en stor viden om, hvilke søgeord man skal findes på. Det er ofte søgeord udover disse, som en SEO-leverandør kan finde frem til. Gennem f.eks. konkurrentanalyser kan der indhentes viden om søgeord, som også er relevant for virksomheden. På Internettet kan SEO-leverandøren analysere sig frem til, hvor det er vigtigt indenfor en given branche, at blive fundet på Nettet. F.eks. er der ofte mange Adwords-annoncer, der hvor det er interessant at blive fundet. Desuden kan gennemlæsning af andre sites give vigtigt information om relevante søgeord.

De forskellige søgeord har naturligvis forskellige niveauer af “trafik” på Nettet. Her er det muligt gennem forskellige analyseværktøjer at finde frem til de søgeord, hvor der er mest trafik på, således at virksomheden bliver optimeret på de mest effektive søgeord, i forhold til at skabe trafik på sitet. Søgeordene skal naturligvis være relevante for virksomhedens målgrupper, og her det den den nære dialog med virksomheden, som er grundlaget for at finde de optimale søgeord.

 

KONTAKTINFO:

SemSeo.dk

t: +45 5177 1125

e: info@semseo.dk

Ny adresse: Messingvej 6,

8940 Randers S.V.

 

Indehaver:

Jack P. Quist Frandsen

Specialer: Online-marketing og SEO.

Cand. merc. i marketing/afsætningsøk.

Master of Science.

Master of Business Administration.

Master of Economics.

 

Partner med DanDomain A/S som

specialist i SEO/søgeoptimering.

www.dandomain.dk

 

Medlem af  "Online Panelet" i

"e-business Randers" som specialist i SEO/

søgeoptimering.

www.ebusinessranders.dk


Rådgiver for: "Erhverv Randers"

som specialist i SEO/søgeoptimering.