SEMSEO.DK – Second to none

 

Hos SEMSEO.DK  er der kun en målsætning – at få din virksomhed til ligge på side 1 på Google.

SEMSEO.DK – Second to none

Hos SEMSEO.DK har vi kun en målsætning – at få din virksomhed til ligge på side 1 på Google.
Det har vi allerede gjort for mange virksomheder.

Om SEMSEO

SemSeo.dk er baseret på internet-viden og erfaring siden 1997. Det giver et meget solidt grundlag for optimering af et hvert site og enhver webshop.

 

Der er arbejdet intensivt med Googleoptimering i mere end 16 år, og vi har derved oparbejdet viden og erfaringer, som medfører, at der altid leveres rigtig gode resultater for kunderne. Alle kunder har flere side 1 hits på Google. Det kan være landsdækkende hits, lokale hits, eller begge dele. SemSeo.dk laver løbende globale optimeringer, hvor det altid er lykkedes at få kunderne ind på side 1 på Google, på flere søgeord i mange lande over hele verden. Det er der naturligvis fuld dokumentation for og referencer for.

Blandt referencerne er der blandt andet en række førende IT-virksomheder og internationale koncerner, samt store og små virksomheder i utallige forskellige brancher.

SemSeo.dk har udviklet en række unikke kernekompetencer, som  anvendes, når der laves effektiv søgeoptimering. SemSeo.dk har unik viden om Googles måde at sortere hjemmesider på, hvilket altid giver en række fordele ved optimeringerne. Der er dokumentation for en lang række meget vellykkede og særdeles langtidsholdbare optimeringer.

Der er mange, som hævder, at de kan få deres kunder ind på side 1 på Google. SemSeo.dk kan dokumentere det med en lang række referencer.

Seo-partner med DanDomain A/S

www.dandomain.dk

 

Rådgiver for:
Business Randers
som specialist i SEO/
Googleoptimering.

www.businessranders.dk

 

Kontakt indehaver:

Jack P. Quist Frandsen
Cand. merc.

e:  info@semseo.dk
t:   5177 - 1125

Speciale: SEO/Googleoptimering

Cand. merc. i marketing
Master of Science
Master of Business Admin.

 

KONTAKTINFO:

www.SemSeo.dk

e: info@semseo.dk
t:  5177-1125

Adresse:
Provstegade 4 A, 2.sal
8900 Randers C.