SemSeo.dk
Vil du ligge på side 1 på Google?

 

Hos SEMSEO.DK er der kun en 1. prioritet: - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SEO Randers

,SEO er en betegnelse for det arbejde, der udføres på en hjemmeside, for at få den længere frem på f.eks. Google, på bestemte søgeord og søgekombinationer. SemSeo.dk i Randers blev etableret i 2010. Det specielle ved SemSeo.dk er, at virksomheden udelukkende arbejder med SEO og kommunikation på hjemmesider og webshops. Det gir`lidt viden og erfaring.

SEO er et område, som er i stadig vækst. Gennem de senere år har virksomhederne fået øjnene op for de kollosale fordele, det kan have for en virksomhed, at ligge på f.eks. side 1 på Google på vigtige søgeord. Der findes forskellige metoder til SEO. Man kan sige, at der er to hovedgrupper indenfor søgeoptimering:

Den ene hovedgruppe SEO er en fast optimering, der bliver ved med at have effekt, indtil den ændres. Den anden gruppe SEO, består af metoder, hvor der skal arbejdes kontinuerligt med optimeringen for at fastholde sin position på Nettet

SemSeo.dk i Randers arbejder med langtidsholdbare optimeringer, da det altid lykkes at få hjemmesiderne langt frem på Google efter en optimering. Specielt over tid, er SemSeo.dk`s metoder meget effektive og langtidsholdbare. Langt de fleste optimeringer står i årevis og tygger sig fremad på Google. Det er derfor, at det er SEO i særklasse.

Seo-partner med DanDomain A/S

www.dandomain.dk

 

Rådgiver for:
Business Randers
som specialist i SEO/
Googleoptimering.

www.businessranders.dk

 

Kontakt indehaver:

Jack P. Quist Frandsen
Cand. merc.

e:  info@semseo.dk
t:   5177 - 1125

Specialer: seo og marketing

Cand. merc. i marketing
Master of Science
Master of Business Admin.
Master of Economics.

 

KONTAKTINFO:

www.SemSeo.dk

e: info@semseo.dk
t:  5177-1125

Adresse:
Provstegade 4 A, 2.sal
8900 Randers C.