SEO Randers
Vil du på side 1 på Google med effektiv seo?

 

Hos SEMSEO.DK er der kun en 1. prioritet: - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SEO Analyser

En forudsætning for en vellykket søgeoptimering er et grundigt forarbejde:

Først skal det fastlægges hvilke søgeord, som er de vigtigste i en søgeoptimering. Her vil det ofte være et samspil mellem virksomheden og SEO-leverandøren, som er den mest effektive metode. Mange års erfaring med Googleoptimering/SEO er ofte en helt afgørende forudsætning for at kunne foretage det mest optimale valg af søgeord. F.eks. kan den meget erfarne ekspert ofte vurdere, hvor meget optimering, der skal til for at få et søgeord ind på side 1. Det er en helt afgørende kompetence, som ingen analyseværktøjer kan erstatte. Den meget erfarne ekspert ved således også, hvordan der skal prioriteres i selve optimeringssarbejdet, og det er helt afgørende for effekten af optimeringen.

I virksomheden er der naturligvis oftes en stor viden om, hvilke søgeord man skal findes på. Det er ofte søgeord udover disse, som en SEO-leverandør kan finde frem til. Gennem f.eks. konkurrentanalyser kan der indhentes viden om søgeord, som også er relevant for virksomheden. På Internettet kan SEO-leverandøren analysere sig frem til, hvor det er vigtigt indenfor en given branche, at blive fundet på Nettet. F.eks. er der ofte mange Adwords-annoncer, der hvor det er interessant at blive fundet. Desuden kan gennemlæsning af andre sites give vigtigt information om relevante søgeord.

De forskellige søgeord har naturligvis forskellige niveauer af “trafik” på Nettet. Her er det muligt gennem forskellige analyseværktøjer at finde frem til de søgeord, hvor der er mest trafik på, således at virksomheden bliver optimeret på de mest effektive søgeord, i forhold til at skabe trafik på sitet. Søgeordene skal naturligvis være relevante for virksomhedens målgrupper, og her det den den nære dialog med virksomheden, som er grundlaget for at finde de optimale søgeord.

Seo-partner med DanDomain A/S

www.dandomain.dk

 

Rådgiver for:
Business Randers
som specialist i SEO/
Googleoptimering.

www.businessranders.dk

 

Kontakt indehaver:

Jack P. Quist Frandsen
Cand. merc.

e:  info@semseo.dk
t:   5177 - 1125

Speciale: SEO/Googleoptimering

Cand. merc. i marketing
Master of Science
Master of Business Admin.

 

KONTAKTINFO:

www.SemSeo.dk

e: info@semseo.dk
t:  5177-1125

Adresse:
Provstegade 4 A, 2.sal
8900 Randers C.