PRISER PÅ GOOGLEOPTIMERING

Hos SEMSEO.DK er der kun en 1. prioritet: – at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SEMSEO.DK har kun en 1. prioritet: – at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

Googleoptimering København, Århus/Østjylland, Aalborg og Randers m.v.

SemSeo.dk`s prispolitik er en stor fordel for vores kunder, og den er ikke som den dominerende prispolitik indenfor branchen:

Når SemSeo.dk laver en Googleoptimering, aftales der altid et beløb, som dækker alt i projektet, og der skal kun betales det beløb, som er aftalt for det samlede projekt.

Der tilbydes også et mindre månedligt abonnement, som prismæssigt er meget konkurrencedygtigt. På længere sigt betyder det, at der er tale om billig Googleoptimering.

Kommer der f.eks. nye forretningsområder hos kunden, kan der naturligvis laves en ny aftale om supplerende Googleoptimering. Det kan også forekomme, at man efter en vellykket optimering, efterfølgende vil investere i yderligere Googleoptimering/SEO. Den konkrete pris på et projekt afhænger af flere parametre, f.eks. antallet af sider, der skal optimeres, antal søgeord, der skal optimeres m.v.

De fleste optimeringer ligger i et prisleje fra 8.000-kr. til 20.000-kr. excl. moms. Det er en pris, som over tid, er en rigtig god investering. Ja, for mange kunder er det den suverænt bedste markedsføringsinvestering, de har gjort. Hvis man har fået lavet en effektiv søgeoptimering/SEO og er kommet på side 1 på Google på f.eks.: “søgeord plus København“, får man henvendelser fra Internettet, og ofte mange henvendelser-, også fra helt nye kundeemner-, og det er en meget omkostnings-let måde at få nye kunder på. Kontakt SemSeo.dk for at høre nærmere om priser for effektiv søgeoptimering/SEO. Vi leverer Googloptimering til: København, Århus Aalborg, Randers, Hobro, Østjylland og Jylland m.v.

Seo-partner med Dandomain A/S

www.dandomain.dk

 

Rådgiver for:
Business Randers
som specialist i SEO/
Googleoptimering.

www.businessranders.dk

 

Kontakt indehaver:

Jack P. Quist Frandsen
Cand. merc.

e:  info@semseo.dk
t:   5177 - 1125

Speciale: SEO/Googleoptimering

Cand. merc. i marketing
Master of Science
Master of Business Admin.

 

KONTAKTINFO:

www.SemSeo.dk

e: info@semseo.dk
t:  5177-1125

Adresse:
Provstegade 4 A, 2.sal
8900 Randers C.