SEO Randers
Vil du på side 1 på Google med effektiv seo?

 

Hos SEMSEO.DK er der kun en 1. prioritet: - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

YDELSER Vil du ligge på side 1 på google?

Hos SEMSEO.DK har vi kun 1. prioritet - at få din virksomhed til at ligge på side 1 på Google

SEO

SEO København – SEO Aarhus og SEO Randers…..

På baggrund af bl.a. salgs- og marketingkompetencerne i SemSeo.dk, finder vi i fællesskab med kunden, frem til den optimale løsning.
SEO er en afgørende del af fremtidens markedsføringsform, hvor de trykte medier, som f.eks. telefonbøger, bliver et stadigt mere vigende medie.


De fleste virksomheder er under tidspres i forhold til SEO

Virksomheder, som ligger øverst på side 1 på f.eks. Google har en stor fordel i forhold til andre virksomheder, som også gerne vil have kunder via Internettet: De 5 øverste på en Google-søgning får utrolig meget trafik, som i sig selv er med til at fastholde deres position. Det er derfor, at det kræver optimal SEO for at komme foran disse tophits.


Hvordan kan flere kunder indenfor samme branche få fordel af SEO

Mange kunder spørger, hvad gør man, når det kun er et firma, som kan ligge nr. 1 ?

For det første, har meget grundige analyser vist, at de 5 øverste virksomheder på f.eks. Google næsten altid bliver nærmere undersøgt af den potentielle kunde.

For det andet har de fleste virksomheder mange muligheder for at ligge nummer 1 via SEO

De fleste virksomheder har en lang række søgeord, som det vil give meget stort udbytte at ligge nr. et med: Indenfor vores branche vil det være et stort aktiv at ligge højt på f.eks.:

SEO og SØGEOPTIMERING mv.

Ligger man nummer 1-5 på 1-2 af disse forretningsområder, har man en meget effektiv salgskanal. Man kan også f.eks. ligge nummer 1 i en større by, eller region: Ligger en virksomhed f.eks. i København og er den f.eks. nr. 1 på søgningen:

SEO KØBENHAVN, eller SEO Sjælland,  vil der være mange potentielle kunder, som bliver eksponeret for hjemmesiden.

Bliver en virksomhed nr. 1 på søgningen: SEO ÅRHUS eller SEO Aalborg, vil dette også give meget relevant trafik på hjemmesiden.


SEM

SEM er et paraply-begreb for online-markedsføring, og indbefatter betalte placeringer, betalte online-annoncer og SEO mm.

Man kan sige, at SEO typisk er en længerevarende fornøjelse mens, betalte online annoncer ofte er en kortere fornøjelse, som ofte hvis annonceringen fortsættes på sigt, kræver mere investering af tid og penge, for at opnå en relevant tidssvarende og effektiv annoncering.

Gennem effektiv SEOopnår man en eksponering, som typisk holder over flere år, og som desuden ofte er selvforstærkende, med en tendens til at virksomheden kommer længere frem flere steder på Internettet.

Markant prisudviklingen på SEO-Ydelser: Samspillet mellem priserne og leverandørernes indsigt i søgemaskineoptimering

SemSeo.dk laver søgeoptimering, som er relativ billig.
SEO/SEM er i kraftig vækst på grund af den store effekt af optimeringen af en hjemmeside.
SEO er målrettet til Google og de andre søgemaskiner, og den store efterspørgsel på søgemaskineoptimering har medført kraftige prisstigninger indenfor området.
Hos mange leverandører, er der således i dag ventetid for at få lavet SEO, specielt i København og Århus er der ventetid hos mange af leverandørerne.

Kvaliteten af de forskellige leverandørers søgeoptimering er meget forskellig

Mange er af den opfattelse, at man kan læse sig til effektiv søgemaskineoptimering. Det er dog erfaringen, som sammen med teoretisk viden om SEO, som er afgørende for effekten af en optimering.
Mange sidder slavisk og læser de samme opskrifter på “super” optimeringen, men det bringer ingen til tops, når man gør det som alle de andre. Gennem erfaringen får man viden om, hvad det er, som er virkelig effektiv i søgeoptimeringen.
Der bruges utrolig meget tid og energi i forsøget på at lave søgemaskineoptimeringer/SEO, som stort set er spild af tid. Det er specielt i de tilfælde, hvor man ikke er klar over, den relative betydning af de forskellige tiltag i søgeoptimeringen.
Det helt centrale for en effektiv SEO, er således at leverandøren selv, gennem analyser, får erfaringen med, hvad det er, som er mest effektivt i forhold til Google og de andre søgemaskiner. Det er bl.a. denne er erfaring, som relativt hurtigt har givet SemSeo.dk kunder over det meste af landet: Fra vores domicil i Østjylland servicerer vi vores kunder i b.la.: Aalborg, Århus og København/Sjælland med SEO, som er effektiv.
Alle har fået en effektiv optimering, som meget hurtigt viser sig som en særdeles god investering. Vores priser på SEO afspejler, at vi kan lave søgeoptimering, som er meget målrettet. Som tidligere nævnt, ved vi hvordan Google og de andre søgemaskiner sorterer, og vi kan derfor på relativ kort tid lave en SEO, som er meget effektiv.

SemSeo.dk og SEO

Bag SemSeo`s kompetencer ligger der mange års erfaring i SEO.

For alle SemSeo`s kunder gælder der det, at de alle har fået en lang række side 1 hits på Google via effektiv SEO.

Faktisk har alle kunderne fået så mange side 1 hits, at det har været muligt at reducere de øvrige markedsføringsomkostninger væsentligt.

Det er tidskrævende at lave optimal SEO, men til gengæld er det meget effektivt. Vores kunder oplever et markant stigende antal henvendelser fra kunder, efter at deres SEO er blevet up-loaded, og de får således mulighed for hurtigt at tjene investeringen i søgeoptimering hjem.

SEO og dokumentation

Vi har efterhånden en meget omfattende dokumentation for effektiv SEO

Vi kan dokumentere, at vores SEO-løsninger er langtidsholdbare, og vi kan dokumentere, at vi får vores kunder helt frem på Nettet.

Vi har også rigtig gode erfaringer med at lave SEO til web-shops:

SEO og web-shops:

I de fleste web-shops er der gode muligheder for at lave SEO helt ned på produktniveau. Når et site således kommer frem på side 1 på Google, på mange forskellige produktsøgninger, er der mulighed for rigtige store stigninger i omsætningen. Det er ikke urealistisk, at få en shop frem på side 1 på Google, på f.eks. 40 ud af 50 produkter.

Det har vist sig, at SEO på web-shops er særligt vigtige, da en shop uden side 1 hits, har en tendens til at skuffe i forhold til salget.

Derimod kan en shop med gode placeringer opnå en voldsom trafik, som giver et godt grundlag for stigninger i afsætningen.

SEO København eller SEO Aarhus, hvad er sværest ?

Den lokale leverandør har mulighed for salg over hele landet med en shop, hvor der er lavet optimal SEO. Da det er muligt af få søgninger helt frem på Nettet, som f.eks. SEO Randers, SEO Aarhus og SEO København mv. er det naturligvis også muligt at få søgninger helt frem på forskellige produkt-varianter. Det er naturligvis mere vanskeligt at få f.eks. søgningen: SEO København så langt frem på Nettet, som søgningen: SEO Aarhus eller SEO Randers. Men det kræver dog for det meste blot en lidt højere prioritering af søgeoptimeringen og arbejdsindsatsen på søgningen: SEO København. Tilsvarende når der er tale om konkrete produkter, der skal sælges via Nettet.